In december 2008 richtte Annemie Arnauts Kardini op. Annemie deed haar eerste muzikale ervaringen op bij LC Music. Daar werkte ze onder andere met Axl Peleman, Dolfijntjes, Levellers, Michel Bisceglia, Ojos de Brujo, Rocco Granata, Souad Massi, Sven Van Hees , Starfucker, Tinariwen en Wigbert. Met al die knowhow besloot ze na enkele jaren om onder de naam Kardini als onafhankelijk promotor aan de slag te gaan.

Wat kan Kardini voor u doen?

Als "independent artist promotor" plugt en promoot Kardini een artiest.

Pluggen is airplay verkrijgen bij de verschillende radiozenders en tv-stations. Kardini biedt de plaatjes persoonlijk aan bij de muzieksamenstellers, met de nodige tekst en uitleg. Door de jarenlange opgebouwde contacten zorgt Kardini ervoor dat een single optimaal in de kijker wordt gezet.

Promoten van een album is in de eerste plaats naambekendheid verwerven. Het doel is om alle relevante radiomakers, muzieksamenstellers en muziekjournalisten op de hoogte te brengen van het nieuwe album om zo recensies in de wacht te slepen. Kardini regelt interviews, tv-optredens en organiseert persdagen.

Kies uw taal:

Heeft u interesse om met ons samen te werken?

Contacteer ons!