Tax Clan

muziekgroep

Info

Beeld je in… we zijn midden jaren '60 en een aantal vrienden uit Halle vormen een bandje. Ze combineren rock – toen nog ‘beat’ genoemd – met Nederlandse teksten en schrijven geschiedenis met de single “Liefde die begint”.
Fast forward naar 2012. Zanger Guy Brisaert fluit zijn makkers van toen weer bij mekaar en samen met een aantal jonge muzikanten besluiten ze een tweede hoofdstuk te schrijven aan hun intrigerende verhaal.

Het resultaat is een combinatie van traditie, ervaring en vernieuwing: 30 jaar oude nummers, die de tand des tijds moeiteloos hebben doorstaan, in één ruk live opgenomen met de techniek van nu. En, van ’t één komt ’t ander, er werden ook nieuwe nummers geschreven, in hun unieke passionele stijl, met teksten die recht op het hart mikken.

Voor de nieuwe release werd niets aan het toeval overgelaten. De opnames gebeurden in de ICP studio’s met Ronald Vanhuffel achter de knoppen en met bassist Vincent Pierins, drummer Herre Cambré en toetsenman Alain Van Zeveren kwam ook de crème van de Belgische sessiemuzikanten een handje toesteken: Het eindresultaat klinkt dan ook zondermeer internationaal.
Het moge duidelijk wezen: voor Tax Clan breekt een nieuw tijdperk aan, een nieuw orgelpunt in hun 30-jarige carrière. Alvast een voorsmaakje met de eerste single ‘Mijn Hart is Vol’. Check zeker ook Youtube!

Promoted by
Kardini
  • Single 'Mijn Hart is Vol'