Ralf Mackenbach

muziekgroep

Info

In september 2013 stelde tieneridool Ralf Mackenbach zijn nieuwste single ‘Disco Dude’ tijdens de spectaculaire kick off van de Nationale Dans Week in Nederland. Nu is het tijd voor België!

Ralf is geen onbekende in de muziekscene. In 2009 won de tapdansende Ralf het Junior Songfestival met zijn nummer Click Clack. Zowel in Nederland als België werd de single een grote hit en stond het wekenlang in de top tien van de hitlijsten. Ralf is niet alleen zanger, maar danst en acteert ook graag. Zo steelt hij de show in zijn eigen reeks ‘Movin On met Ralf’, en heeft hij een rol in SKILZ, een fictiereeks op VTM Kzoom.

Met deze nieuwe single laat Ralf weer een hele andere kant van zichzelf zien. Geïnspireerd door de Disco periode (80-s) produceerde hij deze single zelf in samenwerking met de Vlaamse producer Wouter Vander Veken.

Grote namen uit de Nederlandse muziekindustrie verleenden hun medewerking aan deze single; Ingrid Simons is te horen als één van de backing vocals en Clemens Blacquiere speelt (bas) gitaar. Ook in de bijbehorende clip komen bekende gezichten voorbij waaronder danseres en actrice Ingrid Jansen, choreograaf en danser Sinerjey en Johan Vlemmix.

Promoted by
Kardini
  • Single 'Disco Dude' (Cloud 9)
DownloadsCover image
LinksOfficial websiteTwitter