JackoBond

muziekgroep

Info

JackoBond is niet meer weg te denken uit de nieuwe stroming Nederlandstalige muziek. Riet Muylaert is de singer-songwriter achter deze band. Je kent haar ongetwijfeld van de finale van ‘Zo is er maar één’. Deze muzikale duizendpoot tourde verder met Liesbeth List, stond naast Stef Bos & het Metropole Orkest op de planken, en werd gevraagd voor het ‘Kleinkunsteiland’. Samen met Tine Reymer en Nathalie Delcroix tourde ze rond als de ‘Country Ladies’, en nog recenter met de ‘Nijghse Vrouwen’ waar ze de songs van Lennaert Nijgh onder handen nam.

De laatste jaren leverde ze maar liefst 3 albums af. Nu verrast ze ons nu met nieuw werk ‘Ik tel tot tien’, een cd over ‘loslaten’.

Riet neemt je mee in deze wereld en bezingt op haar eigen manier het leven. Authentiek, integer, eerlijk, grappig, filosofisch, kinderlijk eenvoudig, ontwapenend. Altijd raak. En in het Nederlands.

Er is niets zoals het gevoel wanneer je luistert naar een lied, geschreven door iemand die je niet kent, die je nog nooit hebt ontmoet, die er toch op de een of andere manier in slaagt om precies te beschrijven hoe je je voelde op een bepaald moment in je leven. Dat kan JackoBond. Ze bestempelt zichzelf als een emotioneel kieken in een wereld vol hippe vogels. Het leven zit niet stil maar JackoBond laat u heel even stilstaan, de duur van een cd lang. Om dan weer uw zetel uit te stappen, het leven in.

Promoted by
Kardini
  • 'Ik tel tot tien'
DownloadsCover image
LinksOfficial website