Amaryllis Temmerman

muziekgroep

Info

Amaryllis Temmerman is ondertussen al jaren bezig met optreden en muziek maken. Haar vierde solo-album “Dromen & drinken” (2017), met hitsingles zoals “1 moment”, “Mooie tijd”, “Ik mis je zo” en “Liefde van mijn leven”, is bedoeld voor iedereen die houdt van Nederlandstalige pop én kleinkunst: pure, eigentijdse liedjes in een eigentaals jasje. Soms wat tegen de mainstream van deze tijd maar altijd met emotie, én met een verhaal.

In de zomer van 2018 bracht Amaryllis haar nieuwe single “Vol Mooie Dromen” uit en het lied wist het in de tweede week al tot de 14de plaats in de Vlaamse Ultratop te schoppen. Een fris nummer dat zomers geluk uitstraalt met een melodie waarbij je niet stil kan blijven zitten.
In een duivelse bui schreef Amaryllis ook een voetbalversie van deze single. Hoewel deze niet voor publicatie bedoeld was, reageerden alle vrienden en kennissen die ze het nummer liet horen laaiend enthousiast en probeerden ze haar te overtuigen het nummer uit te brengen. Na wat twijfelen en verder aftoetsen besliste Amaryllis: “Als Karen Damen een plaat kan maken, kan ik ook wel een supporterslied voor onze Rode Duivels maken”. De rest is geschiedenis.

Promoted by
Kardini
  • "De Tijd Is Nu" in 2012 (Plansjee Records/CNR) "Dromen & Drinken" in 2017 (verschillende singles) (Plansjee Records/CNR Singles "Vol Mooie Dromen" en "Wereldkampioen" in 2018
DownloadsHi-res image

Cover image
LinksOfficial website
Facebook