muziekgroep

De ultieme benefietsingle komt van De Grote Wens Band

Het begon allemaal klein en lokaal, met het plan 'Band Aid-gewijs’ met een aantal zangers een lied op te nemen. Maar door de hulp van oa Gert Bettens en Jan De Campenaere werd het lokale ideetje stilaan een groot en ambitieus plan met nationale allures. Maar liefst 25 bekende zangers en zangeressen zingen mee met een lied dat vele harten zal beroeren en bovendien zo catchy is dat je het na één luisterbeurt nooit meer uit je hoofd krijgt.
Het refrein (‘je bent niet alleen, alle vrienden om je heen leven met je mee’) vraagt er simpelweg om door heel Vlaanderen massaal meegezongen te worden.

08-Jan-2019
muziekgroep

Willy Willy rockt

Het grote publiek kent levende vaderlandse rocklegende Willy Willy vooral als de - nu eens subtiele en dan weer explosieve - gitarist van The Scabs. En als medecomponist van enkele van de grootste succesnummers van de groep.

Daarnaast leeft de rasmuzikant sinds 2003 zijn hoogsteigen muzikale demonen uit met zijn groep Willy Willy and the Voodoo Band, waar hij naast het meeste gitaarwerk ook de zang voor zijn rekening neemt.

Met veel trots stellen we "Vampire With A Tan" voor.

08-Jan-2019
muziekgroep

Jelle Cleymans schrijft muziek voor Iedereen Beroemd

Wie herinnert zich niet de legendarische scènes uit de gelauwerde film van Dominique Deruddere ‘Iedereen beroemd’? Nu wordt ‘Iedereen beroemd’ een Vlaamse musicalcreatie, die vanaf 14 februari 2019 te zien zal zijn in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

Jelle Cleymans schreef tekst en muziek van het nummer ‘Vuur’. Het is alles behalve een musicalnummer. "Vuur" is een swingende song, met een aanstekelijke tekst, gezongen door Ianthe Tavernier. Zij is bekend van haar rol in "De Buurtpolitie", en zal ook later dit seizoen meespelen in de nieuwe musical "Iedereen Beroemd".

12-Sep-2018
muziekgroep

Single release Lenny en de Wespen: Alles gaat goed

Met de nakende verkiezingen hebben Lenny & de Wespen hun slogan al klaar: “Alles gaat goed!”
“Alles gaat goed” is een up-tempo protest-song verpakt in een nazomers kleedje, met Isolde Lasoen als gastmuzikante.

“Alles gaat goed” is de nieuwe single uit het upcoming album dat verschijnt in oktober bij Buzzz Records, getiteld "INSTANT"

12-Sep-2018
muziekgroep

MAANBAR bejubelt Brussel in eerste single

Neen, Maanbar komt niet uit Brussel, maar de Brugse bandleden hebben een onmetelijke voorliefde voor onze grootstad Brussel. De tekst verraadt fascinaties voor het leven in de stad, ingewikkelde relaties en de vrees om te verliezen wat de tijd nam om op te bouwen.Maanbar staat voor wervelende songs met breekbare randen.

Met producer/mixer Staf Verbeeck (Gorki, Thé Lau, Absynthe Minded...), Xavier De Clercq (Ivy Falls, Poolside Echo...) en David Poltrock (Hooverphonic, Monza...) trok Maanbar naar de GAM-studio's. Het resultaat is uitgepuurde nummers, soms breekbaar, soms wervelend. In een brede sound mengen ze harmonieën met stuwende riffs.

21-Aug-2018
muziekgroep

Dex tot de tweede macht

Barbara Dex stelt haar nieuw album voor onder de titel ‘Dex tot de tweede macht’, waarmee ze Marc Dex NU, en niet later, in de bloemetjes wil zetten. Op persoonlijke wijze blaast ze nieuw leven in de liedjes van haar vader. Het is voor haar een eer om deze nummers te mogen herbewerken en haar stempel erop te drukken. Dat het een intimistische muziekvoorstelling wordt die naar de keel grijpt, staat nu al vast: een muzikaal cadeau voor Marc, haar held, haar vader, haar clown.

28-Jan-2018
muziekgroep

Arne Vanhaecke op avontuur in Australië

Arne Vanhaecke kennen we van Qmusic, VTM Kzoom en 'Zo is er maar één'. Met zijn nieuwe cd droomt Arne - onder de naam "Low Budget Jet Set" - ervan om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Daarom gaat hij op tournee, naar Australië. Hoe hij het ervan afbrengt, kan je vanaf september op de website van Het Laatste Nieuws (hln.be) volgen in een online serie: 'Arne Down Under’.

10-Aug-2017
muziekgroep

Jackobond zingt Marva

Jackobond tourde de afgelopen maanden door het Vlaamse land met de liedjes van Marva. “Jackobond zingt Marva” was een ongelofelijk succes, en werd overal met open armen ontvangen. Uitverkochte zalen, veel media-aandacht, veel warme herinneringen aan zoveel mooie dingen bij het publiek, en ook, een tot tranen toe ontroerde Marva door dit eerbetoon.

10-Aug-2017
muziekgroep

The Lighthouse is erbij: De Nieuwe Lichting 2017

De Lighthouse is één van de 3 bands van de Nieuwe Lichting 2017. De jonge band uit Rotselaar-Leuven kwam eerder al in beeld doordat ze in 2015 een plek veroverden in de line up van het wereldbekende Sziget Festival in Hongarije en enkele maanden terug doordat ze hun nieuwste single “Hollywood” uitbrachten in de vorm van een game. Met dat nummer werden ze ook uitverkoren om mee te dingen naar de titel van “De Nieuwe Lichting 2017”.

04-Feb-2017
muziekgroep

Sabien Tiels stelt Mannelijk Schoon voor

Twintig jaar geleden ontpopte Sabien Tiels zich als singer-songwriter en scheerde ze hoge toppen met haar eerste album, waaruit “Trein” beslist haar grootste hit werd. Het vervolg is gekend. Voor haar zevende full-album “Mannelijk Schoon” en gelijknamige theatervoorstelling wist Sabien heel wat charismatisch mannelijk schoon te strikken. Ze schreef 10 fonkelnieuwe songs met niemand minder dan Stef Bos, Nol Havens (VOF de Kunst), Rocco Granata, Johan Verminnen, Berlaen, Guido Belcanto, Stoomboot, Hans de Booij, Wigbert en Marcel de Groot. Stuk voor stuk unieke duetten.

19-Nov-2016
muziekgroep

Mira stelt nieuwe single voor : "Enkel Glas"

Wie de voorbije weken naar Radio1 of Radio2 luisterde, kon moeilijk langsheen 'Enkel Glas', de nieuwe single van Mira.
Een ontwapenende terugblik op de tijd waarin nog geen sprake was van hoogrendementsbeglazing.

Het is de voorbode van haar vierde langspeler, 'Plaats'.

25-Sep-2016
muziekgroep

Liefdesverklaring van Lenny en de Wespen

2016. Lenny & de Wespen komen terug. De Nederlandstalige band rond frontman Lennaert Maes blikt dit jaar een nieuw album in en trekt ermee op tournee.

'Jij' is de eerste single uit het te verschijnen album. Het is een zomerse poppy song, een oprechte liefdesverklaring in onze moerstaal.

12-Jun-2016
muziekgroep

Dex, drugs & rock 'n roll

Met het nieuwe album “Dex, drugs en rock & roll” duikt Barbara Dex onder in een sfeer van jazz & lounge, gecombineerd met popmuziek, en dat samen met DJ en producer Buscemi.

Resultaat: een warm bad met jazz, exotische ritmes, elektronische popmuziek en Barbara’s veelzijdige stem.

20-Mar-2016
muziekgroep

Release derde album van Jelle Cleymans

Jelle Cleymans wordt 30 en maakt in zijn derde soloplaat ‘Napoleon XXIII’ een voorlopige balans op. Heeft het leven hem al goed bediend? En bediende hij het leven wel genoeg? Een kluwen van vragen die hem maar één zekerheid biedt: twijfel! Op 30 oktober 2015 staat de release gepland van zijn derde album. Tekst en muziek van de 12 nieuwe nummers zijn van de hand van Jelle Cleymans zelf. Voor arrangement en productie werd beroep gedaan op David Middelhoff. Gert Jacobs mixte het geheel naar een hoger niveau.

Première van de bijhorende theatertournee: 13 november 2015 in Cultureel Centrum Merksem.

30-Oct-2015
muziekgroep

Channel Zero start met Unplugged Tour

Channel Zero gaat helemaal back to basics met een volledig unplugged album waar de alom gekende songs in een nieuw en verrassende kleedje worden gestoken, met arrangementen van Michel Bisceglia en extra muzikanten zoals strijkers en meer. Het resultaat is indrukwekkend verfrissend en toont maar eens te meer de kracht van de epische songs die Channel Zero op hun palmares heeft. Het album gaat gepaard met een uitgebreide theatertour in de vele culturele centra van België.

30-Oct-2015
muziekgroep

Ik tel tot tien

JackoBond is niet meer weg te denken uit de nieuwe stroming Nederlandstalige muziek. Riet Muylaert is de singer-songwriter achter deze band.

De laatste jaren leverde ze maar liefst 3 albums af. Na haar goedonthaalde derde album ‘Ik ga op een berg wonen’, verrast ze ons nu met nieuw werk ‘Ik tel tot tien’.
Riet neemt je mee in deze wereld en bezingt op haar eigen manier het leven. Authentiek, integer, eerlijk, grappig, filosofisch, kinderlijk eenvoudig, ontwapenend. Altijd raak. En in het Nederlands.

CD release: 25/09 en CD voorstelling op 26/09 in de Roma in Antwerpen.

10-Sep-2015
muziekgroep

Nieuwe cd van Esmé Bos

Zangeres Esmé Bos toerde de afgelopen jaren met Duveltjeskermis, El Tattoo del Tigre, Tres Tigres Tristes, Wals en Nachtegaal.
Haar nieuwe muzikale wapenfeit, samen met partner-in-music Bart Voet is een nieuwe CD onder haar eigen naam.

Puur, onroerend, authentiek en ontwapenend.

CD release: 7/10 en cd voorstelling 11/10 in Rataplan, Antwerpen

10-Sep-2015
muziekgroep

Ooit op een dag

'Ooit op een dag. Dan is het daar. En misschien wel sneller dan je denkt'

Want hier is hij. “Ooit op een dag”, de eerste single van het nieuwe album van JACKOBOND dat in september uitkomt.

Dromerig en dansbaar. Vol hoop. Een pleidooi om te blijven dromen. En tegelijk ook om uit je hoofd te komen en rond te kijken naar wat er is, misschien zijn je dromen dichterbij dan je denkt. Ze hangen in de lucht, en ze wachten tot je ze plukt. Kijk eens naar de grond onder je voeten. Misschien loop je zelf wel op het groene gras van de overkant. Put on your dancing shoes. JackoBond laat je de melancholie van het leven wegdansen.

25-Jun-2015
muziekgroep

Jelle Cleymans is Kevin Janssens niet

Jelle Cleymans is "Kevin Janssens niet". Dat is zijn eigen pijnlijke, doch niet te weerleggen vaststelling. Dat hij soms wegdroomt voor de spiegel, is hem dus vergeven.

"Kevin Janssens niet" is Cleymans' eerste single van zijn derde soloalbum "Napoleon XXIII" dat in het najaar van 2015 zal uitkomen.
Met een schalkse New Orleans sound en een fris vleugje zelfironie trekt hij de zomer in; op zoek naar iemand die, al was het maar een fractie, Kevin Janssens in hem ziet.

Zoals gewoonlijk zijn de tekst en muziek van de hand van Jelle zelf. David Middelhoff, de schaduwmuzikant achter Acda & De Munnik, stond in voor de het arrangement en de productie.

25-Jun-2015
muziekgroep

Nieuwe single Amaryllis Temmerman

"Wees toch niet bang.... Bang om te leven… We zullen wel zien wat de toekomst brengt"

Zo luidt de positieve boodschap in de nieuwe single van Amaryllis Temmerman. 2015 is haar 'Nu Of Nooit' jaar. De gelijknamige single met opvallende videoclip is begin dit jaar uitgekomen en heeft het bijzonder goed gedaan op Radio 2, in de Vlaamse top 50 en regionale zenders.
Nu is het tijd voor een vrolijk en zomers vervolg. En dat wordt dus de nieuwe single 'Mooie tijd'.

Tekst en muziek : Jan De Campenaere.
Producer: Tom Vanstiphout.
De zomer kan niet mooier beginnen!

26-May-2015
muziekgroep

Het BLOKLIED van ARNE VANHAECKE

Wondermooie liedjes met rake teksten, poëtisch in al hun onnozelheid. Geestig en frivool. Maar wel sterke songs die, noot voor noot, woord voor woord, hun weg banen richting je hart.
Deze jonge singer–songwriter beschrijft het leven vanuit het oogpunt van een prille twintiger.
Dit lied kan een lichtpunt zijn in de donkere blokdagen. Maar bovenal, weer een super leuk liedje! Het Bloklied !

15-Apr-2015
muziekgroep

Chef'Special op Belgische bodem

CHEF’SPECIAL wordt ongetwijfeld een van de belangrijkste exportproducten van onze Noorderburen.
De band serveert een geheel eigenwijze cocktail van stuiterende hiphop, pompende rock en laidback reggae. Verwijzingen en vergelijkingen met G. Love, the Roots, Just Jack, Jason Mraz en zelfs Red Hot Chili Peppers zijn geheel op hun plaats.
Je kan ze de komende weken aan het werk zien op Belgische bodem (check concerts) .

15-Apr-2015
muziekgroep

Theatertour 'Het Plan'

Vanaf november trekt Mira op tour met haar groep en eigen repertoire.

15-Apr-2015
muziekgroep

Rony Verbiest plays Brubeck

Accordeonvirtuoos en multi-instrumentalist Rony Verbiest brengt met zijn nieuwe CD ‘Rony Verbiest plays Brubeck’ een ode aan de Amerikaanse jazzpianist en componist Dave Brubeck, die ondertussen op 5 december 2012 overleed. Het project dat er kwam op vraag van Hans Kusters bevat een selectie uit Brubeck’s eigenzinnige repertoire: ‘The Band is Back in Town’, ‘Broadway Bossa Nova’, maar ook het bekende ‘Take Five’.

15-Apr-2015
muziekgroep

SUE ME CHARLIE

Het Antwerps poptrio 'Sue Me Charlie' presenteert u met veel trots hun single 'Are You Watching Closely?', een ingetogen song, die handelt over de “blindheid” van de massa, het vermogen tot geloven en het negeren van de realiteit. Deze song wordt opgebouwd rond een sobere melodie en een ongecompliceerd ritme, subtiel oversaust met bevreemdende samples.
Met een tweestemmige zang tracht Sue Me Charlie een eigen uitgepuurde sfeer te creëren.
Zeker checken!

15-Apr-2015
muziekgroep

John Watt's World Go Round Project

In 2013 en 2014 stelt John Watts graag zijn World-Go-Round project voor, met het theaterstuk ‘The Last Picasso, videoperformances, muziek van het album en voordracht uit zijn poetry bundel ‘The Grand National Lobotomy’. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, gaat Watts op zoek naar lokale muzikanten, schrijvers en artiesten. Zij maken allemaal deel uit van deze unieke show. Van Londen tot Havana, van Edinburgh tot Istanbul, van Berlijn tot Sri Lanka en Tokyo tot Sydney. Zowel grote, als kleine zalen, en dit alles start op 22 mei 2013 in België. (De Viez

15-Apr-2015
muziekgroep

Amélie - Here from the start

Je ziet ze steeds vaker. Hippe meiden zoeven op longboard door de stad. Eén van hen is de elfjarige Amélie. Ze zorgt met haar frisse, avontuurlijke stijl voor een nieuwe muzikale sound. In haar videoclip trekt Amélie op longboard door haar thuisstad Mechelen, ze hangt wat rond met vrienden en laat zien wie ze is: een free spirit! Haar eerste single 'Here from the start' is meteen een catchy aanstekelijk nummer, dat smaakt naar meer. Amélie zit in de Motormusic Studio's onder begeleiding van songwriter Marlies Van Wemmel en producer Wouter Vander Veken. We kijken er alvast naar uit!

15-Apr-2015
muziekgroep

Wim Soutaer stelt zijn nieuw muzikaal project voor: Dakota.

Met een knipoog naar zijn lievelingsband the Stereophonics, gaat Wim Soutaer onder de naam DAKOTA de Belgische podia af.
‘Perfect Holiday’ is de eerste kennismaking met zijn Engelstalig repertoire, catchy nummer over de vakantie, lekker uitrusten en relaxen.(Geschreven samen met Jo Cassiers). Juist 10 jaar na Idool, en zijn vele Nederlandstalige hits, laat Wim Soutaer zich nu van zijn ‘alternatief poppy’ kant zien, en dat kunnen we alleen maar toejuichen.

15-Apr-2015
muziekgroep

Nieuwe release: MIRA

Het derde album van Mira is nu uit! Mira speelt naar aanleiding van de release een aantal concerten. Op 19 januari staat ze in de AB club (Brussel) en op 28 januari in Rataplan (Antwerpen). Bovendien is Mira op 11 januari 2012 te gast in De Laatste Show, samen met de weekband Yevgueni.

15-Apr-2015
muziekgroep

Nieuwe single uit Nederland: Ralf Mackenbach

Afgelopen weekend stelde tieneridool Ralf Mackenbach zijn nieuwste single ‘Disco Dude’ tijdens de spectaculaire kick off van de Nationale Dans Week in Nederland. Nu is het tijd voor België!
Ralf is geen onbekende in de muziekscene. In 2009 won de tapdansende Ralf het Junior Songfestival met zijn nummer Click Clack. Zowel in Nederland als België werd de single een grote hit en stond het wekenlang in de top tien van de hitlijsten. Ralf is niet alleen zanger, maar danst en acteert ook graag. Zo steelt hij de show in zijn eigen

15-Apr-2015
muziekgroep

Tubelight lanceert succesvol eerste single

Humo’s Rock Rally wordt wel vaker beschouwd als een kweekschool voor jong talent. Zo verging het ook Tubelight. Ze schopten het in 2012 tot in de finale, en nu een dik jaar later, stellen ze hun eerste single ‘Coming After You’ voor. Sinds deze week te horen op Studio Brussel!

15-Apr-2015
muziekgroep

Nieuw album van Jaune Toujours: Routes

Het was al even geleden dat Piet Maris en de zijnen studiowerk uitbrachten, maar nu, oktober 2013, komen ze met een nieuw full album: ROUTES. Jaune Toujours heeft bewust de tijd genomen voor de opnames van ROUTES. Gedreven en gefocust werd er gezocht en gesleuteld, tot ze verliefd werden op elk detail. De groep verlegt ook nu weer muzikale grenzen: van lui en groovy over ingespannen nerveus tot besmettelijk vrolijk en uitbundig etnisch. Muziek met een luide boodschap, waar je alleen maar goedgezind van kan worden.

15-Apr-2015
muziekgroep

Living Hero: Tom Waits

Negen topmuzikanten grasduinen door het rijke oeuvre van Tom Waits. Met 4 verschillende zangers wordt dit garanti een boeiende en afwisselende show: Guy Swinnen kent iedereen van The Scabs, Tom Pintens van zijn solo werk of Zita Swoon, Jan De Campenaere is de man achter Venus in Flames en Tom Theuns is de singersongwriter van folkgroep Ambrozijn. Zij worden omringd door een bont muzikantengezelschap van o.a. Think of One en Admiral Freebee. Samen brengen ze het beste van Tom Waits in twee sets.

15-Apr-2015
muziekgroep

Riguelle stelt voor 'Un premier amour'

Riguelle heeft de afgelopen 5 jaar de weg teruggevonden naar zijn eerste liefde: het franse chanson. Van de lange reeks concerten moést wel een album komen: Un Premier Amour is een feit!
Het solodebuut van Riguelle, op zijn 50ste dan nog wel !

Veertien liederen zingt Riguelle in zijn zeer geliefde eerste landstaal. Hij doet het met passie en overgave, nadat het een halve eeuw heeft liggen rijpen in zijn hart en ziel. Hij doet het omdat het leven hem ertoe dwingt. En omdat hij met zijn vriendjes wil spelen.

Release album: 15 oktober 2012. Meer informat

15-Apr-2015
muziekgroep

Niels Destadsbader stelt nieuwe single voor: “Dansen”

Niels Destadbader is geen onbekende in ons medialandschap. Hij is zowel bekend als presentator, acteur en zanger.

Voorbije zomer scoorde Niels nog met het aanstekelijke en opzwepende nummer ‘Groen’.
Nu is het tijd voor nieuw materiaal! 'Dansen', het ideale nummer om je heupen los te shaken en de dansvloer onveilig te maken. Toeval of niet, maar vanaf 31 oktober zal Niels zijn eerste live show op VTM ‘Dansdate’ presenteren. Glitter, glamour en relaties spelen een centrale rol in deze nieuwe dansshow. Wie weet trekt Niels zelf ook zijn dansschoenen aan.

30-Oct-2014
muziekgroep

Nieuwe single Double Veterans

De groepsnaam ‘Double Veterans’ mag je best letterlijk nemen: men voege de frontman van Tubelight (finalist Humo’s Rockrally 2012) samen met ex-Crackups bandleden (finalist Humo’s Rockrally 2010) én Warhola bandlid (finalist Humo’s Rockrally 2014!)en men krijge psychedelische garagerock van de bovenste plank. Ze vormen samen een wild, intens en aanstekelijk energiek trio.

Momenteel toert de band door België en Nederland om hun debuutplaat voor te stellen: ‘The Brotherhood of Scary Hair and Homemade Religion’. Zeker live te checken, en ondertussen genieten van de nieuwe single ‘Strange Girl’.

07-Oct-2014
muziekgroep

Sue Me Charlie: RELEASE PARTY

Sue Me Charlie resideert in hartje Antwerpen en brengt verfijnde, eigentijdse pop. Met hun democratisch in elkaar gebokste songs werpt dit Antwerps trio een nieuwe en frisse blik op de hedendaagse popmuziek.

EP RELEASE PARTY op 10 oktober in Bar Lucy, Antwerpen. U weze welkom om als eerste hun nieuwe EP 'Flaws' te ontdekken.

07-Oct-2014
muziekgroep

Arne Vanhaecke is back!

En Hoe! Drie jaar na zijn debuutplaat 'Vlinders en een maagzweer' duikt singer-songwriter Arne Vanhaecke weer op met nieuw materiaal. De nieuwe single 'Zoveel mooier lelijk' is een uptempo popnummer over de keerzijde van het hip zijn. Uitermate herkenbaar, energiek en ongekend catchy.

23-Jun-2014
muziekgroep

Double Veterans stelt debuutplaat voor

De groepsnaam ‘Double Veterans’ mag je best letterlijk nemen: men voege de frontman van Tubelight (finalist Humo’s Rockrally 2012) samen met ex-Crackups bandleden (finalist Humo’s Rockrally 2010) en men krijge psychedelische garagerock van de bovenste plank. Ze vormen samen een wild, intens en aanstekelijk energiek trio, dat al aardig wat podia heeft afgeschuimd. Het afgelopen jaar hebben ze ook veel tijd doorgebracht in hun repetitielokaal en studio om nummers af te leveren voor de debuutplaat: ‘The Brotherhood of Scary Hair and Homemade Religion’. Noteer in uw agenda: TRIPLE RELEASE PARTY: 11 APRIL 2014, Trix in Antwerpen

23-Jun-2014
muziekgroep

Single 'JUNO' van Geppetto & The Whales

Je hebt het misschien al gehoord? De nieuwe single JUNO van Geppetto & The Whales is net uit en werd meteen opgepikt door Radio 1 én Studio Brussel. Geppetto & The Whales ontginnen hun fluweelzachte en tegelijk overdonderende klanken uit de Kempense buitenlucht. Hier en daar hoor je de melancholie van Bon Iver, de heerlijke sound van Andrew Bird, de nagenoeg ongekreukte zangpartijen van Fleet Foxes en het enthousiasme van Mumford & Sons, dit alles in een origineel en eigenzinnig geheel. Hun EP volgt in het voorjaar van 2012, debuutplaat in 2013.

01-May-2014
muziekgroep

Release Party: Levellers

Folk-rock band Levellers are fast approaching their 25th anniversary and are still going strong with a new studio album ‘Static On The Airwaves’ out on the 29th of June 2012. They will support the release with a Belgian tour kicking off in Lommel, going to party in Leuven and Dranouter.
Check their website Levellers

23-Jan-2014
muziekgroep

Tax Clan scoort met 'Mijn Hart is Vol'

Beeld je in… we zijn midden jaren '60 en een aantal vrienden uit Halle vormen een bandje. Ze combineren rock – toen nog ‘beat’ genoemd – met Nederlandse teksten en schrijven geschiedenis met de single “Liefde die begint”.
Fast forward naar 2012. Zanger Guy Brisaert fluit zijn makkers van toen weer bij mekaar en samen met een aantal jonge muzikanten besluiten ze een tweede hoofdstuk te schrijven aan hun intrigerende verhaal.

Het moge duidelijk wezen: voor Tax Clan breekt een nieuw tijdperk aan, een nieuw orgelpunt in hun 30-jarige carrière. Alvast een voorsmaakje met de eerste sing

23-Jan-2014
muziekgroep

Summer Heroes, de catchy zomersingle uit de film 'Weekend aan Zee'

WEEKEND AAN ZEE, Een romantische komedie van Ilse Somers, waarbij de vriendschap tussen vier hartsvriendinnen tijdens hun laatste reünie aan zee op de proef wordt gesteld.
In ‘Weekend aan Zee’ willen vier vriendinnen, net zoals vroeger, op hun reünie aan zee hun vriendschap vieren, op voorwaarde dat de mannelijke kopzorgen achterwege worden gelaten. Maar sommige zaken veranderen nooit.

Weekend aan Zee is vanaf 25 april te zien in de Vlaamse bioscopen.

De single 'Summer Heroes' krijg je er zomaar bovenop!

23-Jan-2014
muziekgroep

Wigbert stelt voor...'Niet Gewoon'

Al 20 jaar schrijft, speelt en brengt Wigbert liedjes. Van prachtig, grappig, rootsy swingend tot bloedserieus en ontroerend.
En dat moet gevierd worden. Met een nieuwe cd, en een bijhorende theatertoer. In een uitzonderlijke feesteditie zingt hij zijn liedjes begeleid door schoon volk. Het gaat om Roland Van Campenhout – wonderbaarlijk klankenalchemist, Gert Bettens – klassebak en wereldveroveraar met K’s Choice, Pascale Michiels – actrice en schoon madam met bluesy zangstem, Tuur Florizoone – gelauwerd accordeonvirtuoos en Marc Bonne.
Laten we klinken op Wigbert!

23-Jan-2014
muziekgroep

MOJOSTAR proudly presents new CD & Limited vinyl

Mojostar is een echte rockgroep, de muziek en de muzikaliteit in zijn puurste vorm, gestript tot de kerncomponenten. Muzikale visie en gitaren als de organische-elektrische klankbron. Een fusie van pure rockriffs, herkenbare melodieen, een strakke ritmesectie en freaked-out jammen.

Opgericht door gitaarwonder Simon Witvrouw en bestaande uit een verzameling bezielde live-muzikanten, elk komende met een jong en rijk muzikaal verleden.

Showcase Concert @ Trix Bar
Di 20 maart 2012, Antwerpen

23-Jan-2014
muziekgroep

Single 'Hartslag' van Eefje De Visser

De nieuwe single 'Hartslag' van Eefje de Visser werd deze week in België succesvol gelanceerd. Radio 1 pikte het nummer alvast gretig op. Ondanks haar drukke agenda in Nederland, maakt Eefje ook graag tijd voor een aantal shows op Belgische bodem. Check de agenda voor meer details. En geniet ondertussen van het wondermooie nummer 'Hartslag'.

23-Jan-2014
muziekgroep

3 - 2 - 1 NEW WEBSITE LAUNCH

Kardini proudly presents our brand new interactive web platform. Eindelijk is het zover: www.kardini.be is een feit. Deze website wordt ons uithangbord als onafhankelijke promotor van artiesten. Er hangt ook een nieuwsbrief aan vast. Je kan je hiervoor inschrijven en je kan ons volgen op twitter. Volg de nieuwe releases en nieuwtjes dus op de voet. Reacties, suggesties en vragen zijn altijd welkom. Santé op het nieuwe jaar 2012!

23-Jan-2014
muziekgroep

Welk oog en hoeveel tranen - Jelle Cleymans

Toen een regisseur aan wijlen Ann Petersen vroeg of ze kon huilen in de volgende scène, repliceerde zij droog: ‘Welk oog en hoeveel tranen had je gewild?’ Dit verhaal boeit Jelle Cleymans al geruime tijd en inspireerde hem tot het schrijven van zijn jongste single "welk oog en hoeveel tranen". Dit nummer verraadt zijn stiekeme liefde voor de betere smartlap en bewijst dat die gerust de soul van de lage landen genoemd mag worden.

"Welk oog en hoeveel tranen" zal ook de titel zijn van Jelles nieuwe full album dat uitkomt op 8 februari 2013.

23-Jan-2014
muziekgroep

Flyboy Heroes : Summertime

Twee vrienden met een gedeelde passie: vliegtuigen en muziek.

Yannic Fonderie (producer en songwriter) en Raf Van Brussel(singer-songwriter en radiomaker) nemen je mee naar hogere sferen met hun nieuw muzikaal project: FLYBOY HEROES.

Laat je meevoeren met de eerste groovy single ‘Summertime’. Uitermate zonnig, energiek en ongekend catchy. Feel the groove and dance with me. En dat zullen we dan ook meteen doen!

23-Jan-2014