Een eigenzinnige band, die zich niet graag in een hokje laat steken en die zich organisch ontpopt. No-nonsense rock met een vreemd en vuil kantje, dat is Yerra Yerra.
Het Limburgse trio werd al ontdekt door Willy, en ze hadden de eer om de hele maand september 2023 als Belofte van de maand te schitteren.
Nu is het aan de rest van de wereld….
Want, je kunt simpelweg niet om hun strakke sound, geweldige samenhang, en atypische, maar geweldige songs die raken. De stem van zangeres Inge Henrotay is beklijvend. Kortom, Yerra Yerra is niet zomaar een band.
Yerra Yerra is niet zomaar een band.

Yerra Yerra is het tegenovergestelde van clichés.

Reviews:
Met ‘Yerra Yerra’ zet Yerra Yerra een ijzersterk debuutalbum neer, waarmee ze zich mogen meten met de top van de Belgische rockscene. Het jaar is nog niet extreem oud, maar het moet toch al erg moeilijk worden als er in 2023 een beter Belgisch rockalbum zal uitkomen dan dit. En dat voor een debuutalbum… De mogelijke valkuil van ‘Yerra Yerra’ is alleen het beruchte tweede album, want met zo’n sterk debuut zijn de verwachtingen alleen maar hoog gespannen. ‘Yerra Yerra’ is absoluut een muzikaal meesterdebuut, wat van de band een van de grootste beloften van de Belgische hedendaagse muziek maakt. (9/10)” Maxazine Review

Wat een album! In een sterke productie, kregen we heel vaak het Hooverphonic-gevoel. Hoewel we Yerra Yerra niet in hetzelfde hokje qua genre stoppen, doen we dit wel voor de kwaliteit die het trio hier neerzet. We moéten hen live zien en we weten nu al dat we Yerra Yerra moéten onthouden als album dat we binnen 9 maanden in ons eindejaarslijstje zetten in de categorie ‘beste Belgische albums van 2023’!” Luminous Dash reviews

Website Yerra Yerra