Een nieuw jaar.

Een nieuwe cd op komst.
En een nieuwe single:
De Weg.
Een haalbaar voornemen in een onvoorspelbare tijd.
Oproep tot avontuur.

“Volg niet de aangegeven richting
Volg niet de route die je kent
De omweg is soms mooier en duurt langer
Je ziet meer langs een weg die je niet kent”

“De song spookte al jaren door mijn hoofd en kreeg tijdens Corona zijn uiteindelijke vorm met de gitaarpartij van Tom Vanstiphout”

Stef werkte met Jo Francken en Pieter Jan Maertens als producers aan een cyclus songs onder de titel ‘Bitterlief’. Het is de eerste keer -sinds 1991 met de cd Tussen de liefde en de leegte (Boudewijn de Groot)- dat Stef met producers werkte. Nu is De Weg de tweede song die het licht ziet van deze verzameling. Er zit een optimisme en lichtheid in de song die een tegenwicht geeft in deze soms verwarde tijd, en met een tekst die het hier en nu overstijgt. En dat is ook wat Jo Francken zocht bij Stef voor deze cd: songs zonder houdbaarheidsdatum. Het is de aftrap voor een creatief nieuw jaar waarin van alles te gebeuren staat.

In januari gaat de musical ‘Checkpoint’ in premiere in Nederland. Een aangrijpend verhaal over de bouw van de muur in Belijn in 1961. Stef schreef daarvoor alle songteksten.

In maart ziet de nieuwe cd ‘BITTERLIEF’ het licht.

Rond april beginnen de uitzendingen van ‘Liefde voor muziek’ waarin Stef veelal nieuwe teksten zingt, gebaseerd op songs van Daan, K3, Portland, Jaap Reesema, Günther Neefs en Metejoor.

En ook in april begint hij aan een tour die eerst een vervolg is op zijn meest recente en overal uitverkochte solo-voorstelling ‘Bloemlezing 22’ om dan einde mei 23 met bandbezetting vooral de songs van de nieuwe cd te spelen en liedjes uit de tv programma’s ‘Beste Zangers’ en ‘Liefde voor muziek’